Gå till innehåll
Sundsvalls Fältrittklubb
Sundsvalls Fältrittklubb

Börja rida hos oss

Vi erbjuder en bred verksamhet och strävar efter att alla som kommer till oss ska hitta sin speciella plats i vår gemenskap. Vi välkomnar alla, från elever som vill lära sig ridningens grunder till elever som vill nästa steg till tävling. Vår förhoppning är att få väcka din nyfikenhet att lära mer om hästar och ridning.

Sundsvalls Fältrittklubb bildades 1966 och har idag 24 ridskolehästar och cirka 320 uppsittningar i veckan. Vi erbjuder ridgrupper för barn från sex år och för vuxna på olika nivåer. För våra juniorer och unga ryttare som vill rikta in sig mer på tävling finns möjlighet att delta i vår Sportsatsning.

Undervisningen sker enligt vår utbildningsplan som varvar ridning med teoretisk undervisning inom ridning, hästhållning och tävling.

Alla våra ridskoleelever är medlemmar i vår förening, Sundsvalls Fältrittklubb, och blir därmed automatiskt olycksfallsförsäkrade hos Folksam genom Svenska Ridsportförbundet.

För att bedriva en säker verksamhet för elever, hästar, medarbetare och besökare är det viktigt att alla som vistas på anläggningen följer vår hästhållningspolicy.

Anmäl intresse

Välkommen att kontakta oss och anmäla intresse för att börja rida. Förutom namn och kontaktuppgifter behöver vi veta ålder, längd och vikt på den som vill börja rida. Alla våra elever är olika och det är viktigt att vi känner till vilka förväntningar och ambitioner du har för att hitta en ridgrupp som passar dig. I dagsläget har vi en viktgräns för nya ryttare på 90 kg.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor.

café loftet

Välkommen till vårt café i ridhuset.

VI SOM JOBBAR HÄR

Möt teamet på Sundsvalls Fältrittklubb.

Sundsvalls Fältrittklubb logo

Sponsorer

Besöksadress

Fillanvägen 25
863 37 Sundsvall

Postadress

Fillanvägen 25
863 37 Sundsvall

Kontakta oss

060-53 66 40
ridskolan@sfrk.net