Gå till innehåll
Sundsvalls Fältrittklubb
Sundsvalls Fältrittklubb

Välkommen till Sundsvalls Fältrittklubb

Vi hälsar dig med egen ponny eller häst välkommen till vår gemenskap. Som privatekipage har du många fördelar med att vara medlem i Sundsvalls Fältrittklubb.

Vi arrangerar träningar, tävlingar och andra aktiviteter för att våra medlemmar ska lära sig mer om hästar och få möjlighet att utveckla sin ridning. Vi är en klubb för alla ambitioner.

Träning

Hos oss kan du bland annat välja mellan att delta i vår ordinarie lektionsverksamhet, våra veckoträningar, rida privatlektion för våra egna duktiga instruktörer eller att rida för våra uppskattade externa tränare.

Tävling

Våra ambition är att så många medlemmar som möjligt ska få upptäcka glädjen i att tävla och vi arrangerar regelbundet tävlingar, från klubbtävlingar upp till trestjärnig nivå, som lockar ekipage från norr till söder. Vi är stolta våra duktiga ryttare som väljer att tävla för SFRK.

Hyra stallplats

Vi erbjuder uthyrning av box till medlemmar i Sundsvalls Fältrittklubb. Att hyra en stallplats på vår anläggning är populärt och har många fördelar.

Gästboxar

Vi har 30 gästboxar för uthyrning och erbjuder plats i gästbox till ryttare som vill stalla upp sin häst i trygg och säker miljö vid träning eller tävling.

Anläggningsabonnemang

För att nyttja vår anläggning och få tillgång till ridhus samt utebanor behöver privatekipage lösa anläggningsabonnemang. Ett anläggningsabonnemang krävs oavsett om ryttaren rider i egen regi, för våra instruktörer eller deltar i träning för extern tränare.

Alla som vistas på vår anläggning är ansvarig för att sätta sig in i vår Hästhållningspolicy och reflektera över hur hästhållning och hantering av hästen utförs på ett yrkesmässigt och professionellt sätt.

En bild
Sundsvalls Fältrittklubb logotype

Sponsorer

Besöksadress

Fillanvägen 25
863 37 Sundsvall

Postadress

Fillanvägen 25
863 37 Sundsvall

Kontakta oss

060-53 66 40
ridskolan@sfrk.net