Gå till innehåll
Sundsvalls Fältrittklubb
Sundsvalls Fältrittklubb

Bli medlem

För att rida på ridskolan, hyra stallplats på vår anläggning, lösa anläggningsabonnemang eller tävla för vår förening måste du vara medlem i Sundsvalls Fältrittklubb. Vi är en förening ansluten till Svenska Ridsportförbundet.

I medlemskapet ingår en olycksfallsförsäkring, via Svenska Ridsportförbundet hos Folksam, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som har ett bra grundskydd om du råkar ut för en skada när du rider. Dessutom ingår en prenumeration av Svenska Ridsportförbundets tidning Häst och Ryttare Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och rätten att teckna tävlingslicens Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Som medlem förväntas du bidra med ideellt engagemang vid aktiviteter utanför ordinarie ridskoleverksamhet.

Anhöriga och vänner som inte själva är aktiva i vår verksamhet och som inte nyttjar vår anläggning men som vill stödja sitt barns, barnbarns eller väns intresse är också välkomna att bli medlemmar. Att vara medlem visar att du står bakom vår verksamhet och våra värderingar.

Medlemsavgift 2024

Junior, t om 18 år. 310 kr per kalenderår.
Senior, f rom 19 år. 410 kr per kalenderår.

Registrera dig i Min Ridskola och bli medlem

Registrera dig i Min Ridskola Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för att bli medlem och skicka sedan ett mail till oss så skickar vi en faktura för medlemskapet via e-post till dig.

Besöksadress

Fillanvägen 25
863 37 Sundsvall

Postadress

Fillanvägen 25
863 37 Sundsvall

Kontakta oss

060-53 66 40
ridskolan@sfrk.net