Gå till innehåll
Sundsvalls Fältrittklubb
Sundsvalls Fältrittklubb

Färsta klubbserie 2023

Klubbserien består av minst tre klubbtävlingar i respektive disciplin och vänder sig till medlemmar som vill träna på att tävla. Klubbtävlingarna är öppna för alla medlemmar som rider på den nivå som anges i anmälan.

För elev på ridskolehäst sker anmälan i samråd med respektive instruktör. Poäng delas ut till placerade ekipage vid respektive tävling och den ryttare som har flest poäng i respektive klass i dressyr eller hoppning vid seriens slut utses till segrare akutell disciplin.

Klasserna delas upp i ridskoleekipage respektive privatekipage samt junior och senior. Ridskoleekipage och privatekipage tävlar aldrig mot varandra. Ponnyklass delas inte upp efter kategori.

Ryttare från 19 år, det vill säga det årtal när man fyller 19 år, som deltar på ponny räknas till seniorklass oavsett om det är ridskoleekipage eller privatekipage.

För att det ska bli en klass i respektive klubbtävling krävs minst 3 startande. Vid färre anmälda i en klass, slås ridskoleklass för ponny och häst ihop. Detsamma gäller för privatekipage.

Privatekipage som tävlar högre klass är välkommen att delta utom tävlan.

Årets planerade klubbtävlingar hittar du i kalendern.

Sponsorer

Besöksadress

Fillanvägen 25
863 37 Sundsvall

Postadress

Fillanvägen 25
863 37 Sundsvall

Kontakta oss

060-53 66 40
ridskolan@sfrk.net