Gå till innehåll
Sundsvalls Fältrittklubb
Sundsvalls Fältrittklubb

Anläggningsabonnemang

Ett anläggningsabonnemang ger dig möjlighet att nyttja vårt ridhus, ridbanor samt hindermaterial.

För att lösa ett anläggningsabonnemang behöver du vara medlem i Sundsvalls Fältrittklubb. Medlemskapet ger dig möjlighet att delta i träningar, tävlingar och andra aktiviteter som arrangeras av oss. Som medlem har även möjlighet att abonnera en gästbox vid ett enskilt tillfälle eller under en längre tid, så att du slipper transportera din häst fram och tillbaka när du deltar på helgträningar och/eller tävlingar.

Genom medlemskapet får du en olycksfallsförsäkring hos Folksam via Svenska Ridsportförbundet samt medlemstidningen Häst och Ryttare som kommer ut fyra gånger per år.

Tillgängliga tider

Anläggningen kan nyttjas när inte föreningen bedriver verksamhet, t ex ridskola, hopp- eller dressyrträning, kurser, clinics och tävlingar. Ridskolan har företräde och viss verksamhet kan ibland bokas med kort varsel. När ridskolan nyttjar utebanorna är ridhuset ledigt.

Tillgängliga tider i ridhuset framgår av aktuellt ridhusschema på startsidan. Eventuella, sena förändringar meddelas på via Facebook.

Ordning och säkerhet

Vi strävar efter att skapa en trygg och säker miljö för ryttare, hästar och besökare, därför är alla som vistas på vår anläggning ansvarig för att känna till och efterleva vår hästhållningspolicy.

Observera att alla hästar som vistas på anläggningen ska vara vaccinerade.

Skaffa ett anläggningsabonnemang

Abonnemanget är knutet till ryttare eller häst. Det innebär bland annat att medryttare som vill nyttja anläggning endast behöver lösa medlemskap.

Kontakta oss för att lösa ett anläggningsabonnemang. Vi behöver information om ditt namn (ryttarens namn) samt fullständig adress, telefonnummer och e-postadress.

När du skickat din ansökan om anläggningsabonnemang kommer du att få en faktura på abonnemanget. Så snart avgiften är erlagd får du tillgång till anläggningen.

Observera, om du inte är medlem behöver du söka medlemskap innan du kan erhålla ett anläggningsabonnemang. Läs mer om medlemskap

Abonnemangsavgift 2023

Abonnemang

Per tillfälle

Halvår

Kalenderår

Medlem


1 200 kr

2 000 kr

Medlem som tävlar för annan klubb


2 000 kr

3 500 kr

Enstaka tillfälle, medlem*

250 kr
*Ridning vid enstaka tillfälle ska vara bokat och betalt innan anläggningen nyttjas.

En bild
SFRK logo

Sponsorer

Besöksadress

Fillanvägen 25
863 37 Sundsvall

Postadress

Fillanvägen 25
863 37 Sundsvall

Kontakta oss

060-53 66 40
ridskolan@sfrk.net