Gå till innehåll
Sundsvalls Fältrittklubb
Sundsvalls Fältrittklubb

Börja tävla för oss

Vi är stolta över alla ekipage som väljer att tävla för Sundsvalls Fältrittklubb och som därmed förbundit sig att följa Svenska Ridsportförbundets Code of Conduct Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Som tävlande för SFRK har du möjlighet att delta i våra veckoträningar och att rida för våra externa tränare i hoppning och dressyr, och som medlem har du naturligtvis förtur till platserna.

I Svenska Ridsportförbundets Tävlingsdatabas Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (TDB) kan du se alla ekipage som tävlar för Sundsvalls Fältrittklubb.

Årets tävlingar

Årets tävlingar på Sundsvalls Fältrittklubb är publicerade i vår kalender. Du hittar propositioner och anmäler dig i Tävlingsdatabasen (TDB) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Startlistor, ryttarmeddelande och resultat från våra tävlingar publiceras i Equipe Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Lös ryttarlicens

Från inbjudningstävling och uppåt krävs ryttarlicens och Grönt kort samt att din häst/ponny har en hästlicens.

Om du är medlem i Sundsvalls Fältrittklubb kan du lösa en ryttarlicens för oss. Tänk på att lösa en ryttarlicens i god tid om du planerar att tävla, vi använder metoden godkännande och behöver tid för att administrera licensförfrågningar. I Tävlingsdatabasen (TDB) finns en spärr som gör att du inte kan anmäla dig till tävling utan licens. Är du över 13 år måste du ha ett eget Grönt kort som är registrerat i TDB. Det visar att du vet och förstått det mest grundläggande om vad som gäller på tävlingar. Vi har rätt att ställa ut ryttarlicenser och har tillstånd att arrangera Grönt kort-kurser samt genomföra examinationer.

Håll utkik i vår kalender efter nästa Grönt kort-kurs eller kontakta oss för information.

Tilde och Fire Cracker 2022

Tilde och Fire Cracker, 2022

Besöksadress

Fillanvägen 25
863 37 Sundsvall

Postadress

Fillanvägen 25
863 37 Sundsvall

Kontakta oss

060-53 66 40
ridskolan@sfrk.net