Gå till innehåll
Sundsvalls Fältrittklubb
Sundsvalls Fältrittklubb

Träna hos oss

Vi arrangerar träningar baserat på efterfrågan hos våra medlemmar med egen häst. Många av våra privatekipage väljer också att delta i vår ordinarie lektionsverksamhet. Målet är att ekipagen ska få största möjliga utväxling av sin träning. Träningarna är i första hand öppna för ryttare med egen häst som är medlem i Sundsvalls Fältrittklubb.

Som medlem har du möjlighet att hyra en gästbox vid ett enskilt tillfälle så att du slipper transportera din häst fram och tillbaka när du deltar vid helgträningar och tävlingar.

Dressyrträning

Enskild träning för Matilda Ellingsson, starttid cirka 9.00. 400 kr/40 minuter för medlem i SFRK. Om två ryttare önskar att dela tid debiteras 300 kr/ekipage.

Lördag 27/1, anmäl senast 14/1

Lördag 16/3, anmälan senast 4/3

Hoppträning

Träning i grupp för Elena Göransson, starttid cirka 9.00. 350 kr för medlem i SFRK.

Lördag 13/1, anmäl senast 5/1

Lördag 17/2, anmäl senast 1/2

Lördag 13/4 för Matilda, anmälan senast 1/4 - bokas till matilda.ellingsson@sfrk.net

Boka en plats

Dressyrträning bokas via mail till matilda.ellingsson@sfrk.net, hoppträning bokas via elena.goransson@sfrk.net.

Träningsplatserna är eftertraktade och kommer i första hand att tilldelas våra medlemmar som tävlar för SFRK. För deltagare som inte är medlem i Sundsvalls Fältrittklubb tillkommer en anläggningsavgift.

Avbokningsregler

När du bokat en träning har du betalningsansvar för aktuell träning. Eventuella ekonomiska transaktioner med ersättningsryttare hanteras av betalningsansvarig ryttare. Observera att ersättaren ska godkännas av ansvarig för aktuell träning. En extra avgift debiteras ersättare som inte är medlem eller saknar anläggningsabonnemang.

Engagemang vid aktiviteter och tävlingar

Som medlem i Sundsvalls Fältrittklubb förväntas du hjälpa till vid tävlingar och aktiviteter som klubben arrangerar. Kontakta oss och berätta vad du kan hjälpa till med när du anmäler dig till ett träningsabonnemang eller träningstillfälle. Hör vi inget så kommer vi att tilldela dig ett uppdrag.

En bild

Besöksadress

Fillanvägen 25
863 37 Sundsvall

Postadress

Fillanvägen 25
863 37 Sundsvall

Kontakta oss

060-53 66 40
ridskolan@sfrk.net