Gå till innehåll
Sundsvalls Fältrittklubb
Sundsvalls Fältrittklubb

Träna hos oss

Vi arrangerar träningar baserat på efterfrågan hos våra medlemmar med egen häst. Många av våra privatekipage väljer också att delta i vår ordinarie lektionsverksamhet. Målet är att ekipagen ska få största möjliga utväxling av sin träning. Träningarna är öppna för ryttare med egen häst som är medlem i Sundsvalls Fältrittklubb.

Som medlem har du möjlighet att hyra en gästbox vid ett enskilt tillfälle så att du slipper transportera din häst fram och tillbaka när du deltar vid helgträningar och tävlingar.

Dressyrträning

Månadsträning med Åsa Gamvik

Boka en plats

Träningsplatserna är eftertraktade och kommer i första hand att tilldelas våra medlemmar som tävlar för SFRK. På sidan för respektive tränare hittar du detaljerad information om träningen samt om hur du bokar en plats.

För deltagare som inte är medlem i Sundsvalls Fältrittklubb tillkommer en anläggningsavgift.

Avbokningsregler

När du bokat en träning har du betalningsansvar för aktuell träning. Eventuella ekonomiska transaktioner med ersättningsryttare hanteras av betalningsansvarig ryttare. Observera att ersättaren ska godkännas av ansvarig för aktuell träning. En extra avgift debiteras ersättare som inte är medlem eller saknar anläggningsabonnemang.

Engagemang vid aktiviteter och tävlingar

Som medlem i Sundsvalls Fältrittklubb förväntas du hjälpa till vid tävlingar och aktiviteter som klubben arrangerar. Kontakta oss och berätta vad du kan hjälpa till med när du anmäler dig till ett träningsabonnemang eller träningstillfälle. Hör vi inget så kommer vi att tilldela dig ett uppdrag.

En bild

Besöksadress

Fillanvägen 25
863 37 Sundsvall

Postadress

Fillanvägen 25
863 37 Sundsvall

Kontakta oss

060-53 66 40
ridskolan@sfrk.net