Gå till innehåll
Sundsvalls Fältrittklubb
Sundsvalls Fältrittklubb

Klubbtävling i dressyr 2 mars

Välkommen till årets första klubbtävling, här finns start- och funktionärslista

Första start kl. 09.00 Start- & funktionärslista Pdf, 158.4 kB.

De ponnys som startar som nummer 1 till 10 kommer att vara kvar inne och äta morgonfoder. Övrig information om intag och utsläpp efter genomförd tävling kommer att finnas i stallet på tävlingsdagen. Alla ryttare ansvarar för mockning och eventuell vattenhink åt sin häst, putsa utrustningen och håll god ordning i stallet.

Alla program där ridskolans hästar deltar genomförs som lättridningsklasser. Det innebär att ryttaren rider lätt i alla moment i trav, inför gångartsbyte kan ryttaren sitta ned några steg för att förbereda övergångar. Var noga med att rida på rätt nedsittningsdiagonal, det förbättrar din poäng i bedömningen.

Prisutdelning för samtliga klasser genomförs gemensamt efter avslutad tävling.

Tävlingen ingår i Färsta Klubbserie för 2024.

Varmt välkomna till en rolig dag tillsammans på klubben!

 

Sponsorer

Besöksadress

Fillanvägen 25
863 37 Sundsvall

Postadress

Fillanvägen 25
863 37 Sundsvall

Kontakta oss

060-53 66 40
ridskolan@sfrk.net