Gå till innehåll
Sundsvalls Fältrittklubb
Sundsvalls Fältrittklubb

Välkommen till en ny termin

Ridskolan startar tisdag den 2 januari.

I terminsplaneringen Pdf, 243.6 kB, öppnas i nytt fönster. som finns anslagen i stallet och här på vår hemsida kan du se temat för kommande lektion. Till terminsplaneringen finns en utbildningsplan som säkerställer en god grund i hästkunskap och ridning samtidigt som den ger oss instruktörer samsyn och en röd tråd i undervisningen. I utbildningsplanen kan du se kunskapsmålen för varje gruppnivå. Prata gärna med din ridlärare om du har några frågor eller funderingar.

Från och med vårterminen är obligatoriskt att ha ridstövlar eller ridskor med shortchaps vid all ridning.

Vårterminens lördagsaktiviteter är planerade och finns publicerade i kalendern. För att hålla dig uppdaterade kring vad som händer på föreningen så följ oss gärna på Facebook och Instagram samt håll koll på kalendern här på hemsidan.

Vi ser fram emot våren tillsammans med er och våra fina hästar.

Välkommen till en ny termin

Sponsorer

Besöksadress

Fillanvägen 25
863 37 Sundsvall

Postadress

Fillanvägen 25
863 37 Sundsvall

Kontakta oss

060-53 66 40
ridskolan@sfrk.net