Gå till innehåll
Sundsvalls Fältrittklubb
Sundsvalls Fältrittklubb

Vi söker medarbetare


Sundsvalls Fältrittklubb är en ideell förening som driver ridskola och viss tränings- och tävlingsverksamhet. På anläggningen finns ett ridhus, utebanor och goda möjlighet att rida i skog och mark. Stallet har plats för 40 hästar varav 25 är skolhästar. Ridskolan har verksamhet sex dagar i veckan med cirka 320 uppsittningar per vecka samt samarbete med gymnasieskola.

Vår vision: SFRK - en förebild inom hästsport. Vi gör varandra bra.

Personalgruppen består av sex anställda som tillsammans planerar och bedriver verksamheten med ett stort fokus på kvalitetsutveckling och god hästhållning. För oss är det viktigt att skapa en arbetsplats som ger förutsättningar för välmående och personlig utveckling såväl inom som utanför arbetet.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har kompetens och förmåga att ha stallet som ansvarsområde. I tjänsten ingår stalltjänst och skötsel av våra hästar i nära samarbete med verksamhetschef, hästansvarig och övriga undervisande ridlärare.

Planering och genomförande av lektioner och extraaktiviteter på olika nivåer, utbildning av våra skolhästar och ponnyer.

Arbetstiden är schemalagd, dag- kväll- och visst helgarbete ingår.

Kvalifikationer

Krav:

Hästskötare eller motsvarande kompetens och/eller ridledare

Tidigare erfarenhet av skötsel och hantering av stall med större hästbesättning

Meriterande:

SRL 1 eller högre

Det är viktigt att du är en god förebild för alla som vistas på anläggningen när det gäller säkerhet i hästhantering och lektionsverksamhet. Du har en god kommunikationsförmåga, är lyhörd och strukturerad samt ger ett gott bemötande med förmågan att inspirera och leda elever och föräldrar. Om du inte har en SRL-level idag men intresserad av tjänsten finns en förväntan på att du är öppen för vidareutbildning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser väldigt positivt på att du är en aktiv ryttare som tränar och tävlar.

Omfattning 75–100% tjänstgöringsgrad. Lön enligt avtal, kollektivavtal finns och vi erbjuder friskvårdbidrag. Tillträde från 1 augusti 2024 eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 17 april 2024

Vi ser fram emot din ansökan med personligt brev och CV via mail till verksamhetschef Matilda Ellingsson, matilda.ellingsson@sfrk.net. Har du frågor så kontakta gärna Matilda, 076–1104335, eller ordförande Lisbet Sander, 070–2849233.

Sponsorer

Besöksadress

Fillanvägen 25
863 37 Sundsvall

Postadress

Fillanvägen 25
863 37 Sundsvall

Kontakta oss

060-53 66 40
ridskolan@sfrk.net