Gå till innehåll
Sundsvalls Fältrittklubb
Sundsvalls Fältrittklubb

Nytt format för Hästkunskap för vårterminen 2024

Ridgrupper på ponny från nivå 3 och uppåt samt storhästgrupper har under terminerna två tillfällen med Hästkunskap. Nytt för vårterminen är att ett av dessa tillfällen kommer att bli ett gemensamt med flera grupper från samma dag. Ni kommer då att bli inbjudna till demos och miniclinics där ridlärarna samverkar för att skapa ett intressant innehåll. Deltagare på dessa tillfällen kommer att vara nere i ridhuset för att bäst kunna se och ha en dialog med ridlärarna och möjlighet att ställa frågor.

Tider för demos/miniclinics kommer att gå ut via mail för er riddag, och på terminsplaneringen kan ni se att dessa tillfällen är markerade med HK*. Elever som rider en annan dag under veckan är välkomna att titta på från läktaren.

Kom gärna med önskemål och idéer på vad ni helst skulle vilja fördjupa er inom. Det andra tillfället för Hästkunskap genomförs på ordinarie lektionstid med enbart er ridgrupp. Detta tillfälle är inte utsatt på terminsplaneringen utan läggs in vid lämpligt tillfälle.

Varmt välkomna

Sponsorer

Besöksadress

Fillanvägen 25
863 37 Sundsvall

Postadress

Fillanvägen 25
863 37 Sundsvall

Kontakta oss

060-53 66 40
ridskolan@sfrk.net