Gå till innehåll
Sundsvalls Fältrittklubb
Sundsvalls Fältrittklubb

Jullovsläger

Fullbokat. Med stöd av Sundsvalls kommun har vi möjlighet att bjuda in till ett kostnadsfritt läger för dig som gillar hästar.

Två heldagar i stallet tillsammans med våra hästar. Ridning, häst- och stallskötsel, lekar, käpphästtävling, hästkunskap och andra roliga aktiviteter. Frukost och lunch ingår, medtag varma kläder då lägret kommer att hållas både utomhus och inomhus.

28-29/12 kl. 08.30-15.30.

Anmälan via mail till ridskolan@sfrk.net. Innan du bokar en plats skapa en profil till ditt barn på minridskola.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. så vi har alla uppgifter för ditt barn samt konktaktuppgifter till dig som vårdnadshavare.

Begärnsat antal platser, först till kvarn.

 

Sponsorer

Besöksadress

Fillanvägen 25
863 37 Sundsvall

Postadress

Fillanvägen 25
863 37 Sundsvall

Kontakta oss

060-53 66 40
ridskolan@sfrk.net