Gå till innehåll
Sundsvalls Fältrittklubb
Sundsvalls Fältrittklubb

Ny rutin ridhusbokning

För att belasta underlaget på ett jämnare sätt kommer ridskolans att variera vilken del av ridhuset som används vid halvbokning.

För att ta hand om underlaget i ridhuset på bästa sätt sladdas underlaget varje dag, måndag-fredag, vi justerar bevattning och krattar kanter. Vid ponnylektioner använder ridskolan oftast 40 meter av ridhuset vilket möjliggör för privatekipage att nyttja den lilla delen som återstår.

För att belasta underlaget på ett jämnare sätt kommer ridskolans att variera vilken del av ridhuset som används vid halvbokning. Från och med vecka 40 gäller följande vid halvbokningar:

Jämna veckor: vid halvbokning används delen närmast ingången. Den lilla delen är fortfarande fri att nyttjas för privatekipage, dock måste lektionstiderna hållas. Det vill säga att man kan gå in och ut ur ridhuset samtidigt som ridskolans lektioner börjar och slutar.

Udda veckor: ridskolans havbokningar håller till på delen längst bort. Privatekipage kan nyttja lilla delen utan hänsyn till lektionernas start- och sluttid.

Text

Sponsorer

Besöksadress

Fillanvägen 25
863 37 Sundsvall

Postadress

Fillanvägen 25
863 37 Sundsvall

Kontakta oss

060-53 66 40
ridskolan@sfrk.net