Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsmöte 2021


Tävlingsmötet inställt - info här istället!

Väldigt få anmälde sig till det planerade tävlingsmötet så vi ställer in mötet och informerar så här istället för att nå flera. Informationen finns på hemsidan och på våra olika Facebookgrupper för våra träningar.

Vi som arbetar i Tävlingskommittén är

Amanda Ahlström
Saga Tjernberg
Maria Winsten
Johanna Grundberg
Hilda Lindh
Ulrika Elamari
Vera Bylund

Det finns också ett gäng härliga personer som hjälper till att driva både dressyr- och hoppträningar på ett fantastiskt sätt och som även hjälper till i andra frågor, ingen nämnd och ingen glömd, alla i kommittén säger tack så mycket för allt jobb ni lägger ner! Och jag vågar lova att alla ni som tränar och/eller tävlar instämmer i det tacket.

Du kan kontakta oss i kommittén eller övriga engagerade via This is a mailto link (eller via någon av träningarnas Facebookgrupper: "Mariaträning Färsta", "Moniaträning Färsta", "Dressyrträning för Marita Lund på Färsta", "Åsa-träning på sfrk" och "Maria Ia Eriksson träning på Sundsvalls Fältrittklubb", alla som ansöker om att få vara med i grupperna blir insläppta).

Som ni vet är det fortfarande osäkert om och i så fall på vilket sätt vi kan genomföra tävlingar i år. Tävlingsstoppet med anledning av EHV-1-viruset ser ut att bli hävt 13 april, men det är mera osäkert avseende restriktionerna på grund av Covid-19. Särskilt våra två tävlingar i maj och juni ligger i riskzonen för att inte kunna genomföras, men än lever hoppet...

Vi har många gånger luftat bekymret att få funktionärer till våra tävlingar. Vi lyckas varje gång (yes!), och vi får ofta beröm av domare och tävlande för våra trevliga tävlingar, tack funktionärer och ta åt er berömmet! Men att vi lyckas samla ett bra och tillräckligt stort funktionärsgäng beror på väldigt hårt arbete av få personer.

För att dela på arbetet lanserar vi ett nytt koncept för funktionärer till tävlingar. Klubbens olika träningsgrupper och RS-ryttarna kommer att få ansvar för var sin tävling under 2021. Ansvaret innebär att fylla funktionärslistorna. Tävlingskommittén bistår med själva listorna över vilka funktionärer som behöver finnas, stöd och hjälp samt förslag på namn att kontakta om det behövs. Tävlingskommittén ansvarar också för att anlita domare och andra funktionärer som får arvode.

Vi har planerat dessa tävlingar 2021 och lagt ut ansvaret på träningsgrupperna:

15 maj hoppning ponny - Ia
18-20 juni dressyr häst - Monia
21-22 augusti hoppning häst - Åsa
11 september dressyr ponny - Maritha
2-3 oktober dressyr häst - Maria

Om vi kan arrangera några banhoppningsträningar under året så är det RS ansvar att fylla de funktionärsplatserna.

Lägg upp en plan för arbetet inom er grupp och kontakta sedan oss så kör vi!

Tack och hej för den här gången!
Hälsningar Tävlingskommittén

Uppdaterad: 08 APR 2021 17:05 Skribent: Vera Bylund
E-post: Adressen Gömd

SISU samverkan    

 

blobid0.png

 

 

 

  

 

 

  

  

 

  


  logga_alone_200x72

  

 

Postadress:
Sundsvalls FK - Ridsport
Fillanvägen 25
86337 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060536640
E-post: This is a mailto link

Se all info