Hoppa till sidans innehåll

Hoppträning


Formulär för ansökan om träningsplats - klicka här

Det är viktigt att fylla i samtliga uppgifter som efterfrågas i formuläret.

Ansökan mailas till This is a mailto link

Som abonnemangsryttare har du betalningsansvar för hela abonnemangsperioden. Du ansvarar för att ordna en reserv om du ej kan delta i träning. För gruppträningar hålls inga reservlistor, ersättning görs häst mot häst och ponny mot ponny, någorlunda likvärdig kunskapsnivå på ryttare. För enskilda träningar hålls reservlistor, anges på hemsidan, och abbonnemangsryttaren ansvarar för att ordna en ersättare enligt gällande lista.

Meddela vem som ersätter dig i träningens facebook-grupp om sådan finns eller till den som ansvarar för träningen. Ersättare och ordinarie ryttare löser sina ekonomiska transaktioner privat. SFRK fakturerar endast ryttare med fast abbonnemang.

Som abonnemangsryttare är du också ansvarig för att hjälpa till ideellt på aktiviteter som klubben arrangerar, i formuläret anger du vad du vill hjälpa till med. 


Hoppträning för Maria Bergman - Månadsträning - Klicka här

Hoppträning för Monia Häggkvist - Klicka här


Tävlingskommittén inbjuder till Tävlingslyftet 
i hoppning för C-tränare Maria Bergman 

 

Vem är Maria?
Maria är en engagerad hopptränare som ser vikten i att följa upp dina långsiktiga mål och hjälpa dig framåt. Hon är utbildad C-tränare och har utbildat merparten av sina hästar från inridning och med starter upp till 145. Marias fokus är grundridningen, funkar den så blir hoppningen enkel!

67685763_507713493102997_6612092222227611648_n.jpg

Månadsträningarna infaller under tre helger hösten 2020, där det första passet fokuserar på markarbete med teknik- och gymnastikövningar, för att förbereda för helgens andra pass där banhoppning är i fokus. Utöver ridningen ingår det ett teoripass per helg, där temat är tävlingshästens hälsa och hållbarhet, samt tävlingsförberedelser för alla nivåer. 

Du kan välja mellan att lösa abonnemang för alla tre tillfällen samtidigt, eller anmäla dig till respektive tillfälle i mån av plats. De som väljer att lösa abonnemang har förtur på platserna, samt ges rabatterat pris på träningskostnaden.

Aktuella datum hösten 2020
10-11 oktober
21-22 november
12-13 december
 

Pris 
Medlemmar i SFRK: 650 kr per helg för abonnemang eller 750 kr per fristående helg.
Övriga ryttare
: 750 kr per helg för abonnemang eller 800 kr per fristående helg. 

Din anmälan är bindande från och med sista anmälningsdag. Sista anmälningsdag är den 26 september för abonnemangsplats, och 14 dagar före träningstillfället för fristående platser. Träningen faktureras månadsvis. Eventuell reserv ordnar du själv och meddelar Tävlingskommittén - observera att vi inte tillhandahåller någon reservlista. 

Träningstider och övrig info hittar du i vår Facebookgrupp “Mariaträning Färsta” och här på hemsidan.

Maila din ansökan till This is a mailto link senast och besvara följande:  
1. Rider du häst eller ponny? 
2. På vilken nivå tränar/tävlar ni? 
3. På vilket sätt hjälper du till i föreningen under året? (Om du är medlem i SFRK) 
 
Märk din ansökan med Mariaträning och ange namn, adress, personnummer,  
mailadress och var du löst ridhusabonnemang under 2020. SFRK, THF och SRK har samarbetsavtal.

Bokning av daguppstallning finns till en kostnad av 50kr och sker via kansliet på 060-536640 eller på mail This is a mailto link

Välkommen med din ansökan!
Tävlingskommittén

 

Tävlingskommittén inbjuder till månadsträning i hoppning för C-tränare Monia Häggkvist 


 

 

Tävlingskommittén inbjuder till månadsträning i hoppning för C-tränare Monia Häggkvist

Monia driver till vardags ridskoleverksamhet i Ramsele, och har meriter upp till svår hoppning. Hon utbildar ryttare på alla nivåer, och arbetar med mjuk ton och omtänksamhet för att skapa självförtroende hos sina ryttare. Monias vision är att detta ska ligga till grund för en god samverkan och förståelse mellan häst och ryttare. 

Månadsträningen infaller under fyra lördagar hösten 2020. Träningskostnaden är 350 kr per gång för dig som är medlem i SFRK, och 400 kr per gång för övriga ryttare. Ekipage från SFRK prioriteras.

Du som har fast plats har betalningsansvar för alla tillfällen och din anmälan är bindande. Eventuell reserv ordnar du själv och meddelar Tävlingskommittén - observera att vi inte tillhandahåller någon reservlista. Träningen faktureras månadsvis via kansliet. Träningstider och övrig info hittar du i Facebookgruppen “Moniaträning Färsta”. 

Aktuella datum hösten 2020:
26 september
31 oktober
28 november
19 december
 

Observera att du inte längre kan anmäla dig som reserv på gruppträningar! Om ordinarie ryttare behöver en ersättare löser den det själv, se info längst upp på sidan.

Märk din ansökan med Moniaträning, ange namn, adress, personnummer, mailadress och var du löst ridhusabonnemang under 2020.

SFRK, THF och SRK har samarbetsavtal.

Bokning av daguppstallning finns till en kostnad av 50kr, och sker via kansliet på 060-536640 eller på mail This is a mailto linkPlatserna kommer i första hand att tilldelas SFRKs egna ekipage.

Dessa har fått plats för Monia HT 2020, observera att vi kommer att variera ordningen på grupperna. Den grupp som rider först ansvarar för att bygga fram (banskiss läggs ut på facebooksidan), mellangruppen ansvarar för lunch/fika till Monia och gruppen som rider sist ansvarar för att bygga bort banan och städa bort högar.

Träning 26 september

Grupp 1 (ponny) 12.30 -14.00
Hela gruppen ansvarar för att bygga fram övningen

Milia Lockner
Liv Löfqvist
Klara Öhlén
Hannah Hansen
Billie Boson

Grupp 2 (häst) 14:30 - 16:00
Hela gruppen ansvarar för att fixa lunch åt Monia till kl 14:00
Minna Sundström
Fia Jungdalen
Emelie Peräinen
Carolina Bruneflod
Sandra Modin Räihä (ersätts av reserv Johanna Forsman detta tillfälle)

Grupp 3 (häst) 16:00 - 17:30
Hela gruppen ansvarar för att bygga bort övningen och städa högar
Jessica Lindahl
Othilia Holgert
Emelie Öhman
Camilla Arvidsson
Kristin Larsson

 

Välkommen på träning!

Tävlingskommitttén

Uppdaterad: 28 AUG 2018 20:00 Skribent: Gun Söderberg

SISU samverkan    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 logga_alone_200x72

  

 

Postadress:
Sundsvalls FK - Ridsport
Fillanvägen 25
86337 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060536640
E-post: This is a mailto link

Se all info