Hoppa till sidans innehåll

Hoppträning


Formulär för ansökan om träningsplats - klicka här

Det är viktigt att fylla i samtliga uppgifter som efterfrågas i formuläret.

Ansökan mailas till This is a mailto link

Som abonnemangsryttare har du betalningsansvar för hela abonnemangsperioden. Du ansvarar för att ordna en reserv om du ej kan delta i träning. För gruppträningar hålls inga reservlistor, ersättning görs häst mot häst och ponny mot ponny, någorlunda likvärdig kunskapsnivå på ryttare. För enskilda träningar hålls reservlistor, anges på hemsidan, och abbonnemangsryttaren ansvarar för att ordna en ersättare enligt gällande lista.

Meddela vem som ersätter dig i träningens facebook-grupp om sådan finns eller till den som ansvarar för träningen. Ersättare och ordinarie ryttare löser sina ekonomiska transaktioner privat. SFRK fakturerar endast ryttare med fast abbonnemang.

Som abonnemangsryttare är du också ansvarig för att hjälpa till ideellt på aktiviteter som klubben arrangerar, i formuläret anger du vad du vill hjälpa till med. 


 

Månadsträning i hoppning för C-tränare Maria Bergman

Vem är Maria?
Maria är en engagerad hopptränare som ser vikten i att följa upp dina långsiktiga mål och hjälpa dig framåt. Hon är utbildad C-tränare och har utbildat merparten av sina hästar från inridning och med starter upp till 145. Marias fokus är grundridningen, funkar den så blir hoppningen enkel!

blobid1.png

Nytt år, nya mål och utmaningar. Nu har du chansen att vara med från början och skapa SFRKs framtida hoppteam. Som representant för SFRK är vi måna om att just du ska få chansen för att utvecklas tillsammans med din häst och känna att du är en del av klubben och teamet. Ta chansen att lära känna nya vänner samtidigt som du utvecklar din egna ridning mot nya höjder.

Maria är utbildad C-tränare i hoppning och anpassar lektionerna efter dig och din häst, för att ni ska utvecklas och nå era personliga mål - och kanske lite till!

Träningen är även öppen för ekipage från andra klubbar. 

Under första dagen är temat markarbete, teknik- och gymnastikövningar. Under andra dagen rider ni banhoppning. Utöver ridningen ingår det ett teoripass per helg, där temat varierar.

Aktuella datum hösten 2021
v 38, 25-26 september
v 41, 16-17 oktober
v 45 13-14 november
v 48, 4-5 december

Inom kort kommer du att få skicka in ansökan om att vara med på höstens träningar, håll utkik här och i facebookgruppen "Mariaträning Färsta".

Du kan välja mellan att lösa abonnemang för alla tre tillfällen samtidigt, eller anmäla dig till respektive tillfälle i mån av plats. De som väljer att lösa abonnemang har förtur på platserna, samt ges rabatterat pris på träningskostnaden. Platserna tilldelas i övrigt enligt principen “först till kvarn”. Max 20 ekipage.

Sista anmälningsdag är den XXX för abonnemangsplats, och 14 dagar före träningstillfället för fristående platser. Du som har fast plats har betalningsansvar för alla tillfällen, och din anmälan är bindande när den är mottagen och bekräftad. Eventuell reserv ordnar du själv, och meddelar den ansvariga för träningen vem som tar ditt pass. Träningen faktureras via kansliet.

Maila din ansökan till This is a mailto link samt namn, adress, personnummer och var du löst ridhusabonnemang under 2021. SFRK, THF och SRK har samarbetsavtal. Märk din ansökan med Mariaträning. Träningstider och övrig info hittar du i Facebookgruppen “Mariaträning Färsta” och på sfrk.net 

Bokning av daguppstallning finns till en kostnad av 50 kr. Bokning sker via kansliet på 060-536640 eller på mailThis is a mailto link.

Välkommen med din ansökan!
Önskar SFRKs Tävlingskommitté

 

Månadsträning i hoppning för C-tränare Monia Häggkvist 

Välkommen till en ny termin med inspirerande hoppträning! Till vardags är Monia ridskolechef för Ramsele FRK, och har egna meriter upp till svår hoppning. Hon är en väldigt uppskattad tränare av många, och utbildar ryttare på alla nivåer. Hennes vision är att med mjuk ton och god omtänksamhet hjälpa sina ekipage framåt.

Träningen är även öppen för ekipage från andra klubbar.

Aktuella datum våren 2021Med reservation för ändringar om tävlingssäsången för seniorer kommer igån tidigare än 30 juni

23 januari
20 mars
17 april
23 maj

Träningskostnaden är 350kr för dig som är medlem i SFRK, och 400kr för övriga ryttare. Du som har fast plats har betalningsansvar för alla tillfällen, och din anmälan är bindande mottagen och bekräftad. Eventuell reserv ordnar du själv, och meddelar den ansvariga för träningen vem som tar ditt pass. Träningen faktureras via kansliet.

Maila din ansökan till This is a mailto link senast den 10 januari.

Märk din ansökan med Moniaträning, samt namn, adress, personnummer och var du löst ridhusabonnemang under 2021. SFRK, THF och SRK har samarbetsavtal. Platserna tilldelas enligt principen “först till kvarn”. Max 5 ponnyekipage och 10 hästekipage.

Träningstider och övrig info hittar du i Facebookgruppen “Moniaträning Färsta” och på sfrk.net 

Bokning av daguppstallning finns till en kostnad av 50kr. Bokning sker via kansliet på 060-536640 eller på mail This is a mailto link.

Välkomen med din ansökan!
Önkar SFRKs Tävlingskommittté

Uppdaterad: 28 AUG 2018 20:00 Skribent: Gun Söderberg

SISU samverkan    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 logga_alone_200x72

  

 

Postadress:
Sundsvalls FK - Ridsport
Fillanvägen 25
86337 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060536640
E-post: This is a mailto link

Se all info