Gå till innehåll
Sundsvalls Fältrittklubb
Sundsvalls Fältrittklubb

Välkommen till Riders Club

Under våren kommer vi att bjuda in till en serie med korta föredrag för dig som är intresserad av hästar, ridning och hästkunskap och som vill lära dig mer och umgås med likasinnade. Vi ser fram givande diskussioner, nya kunskaper och trevlig gemenskap. Självklart ingår en enklare måltid.

Tisdag 31 januari

Det första tillfället är tisdag den 31 januari klockan 18:00 - 20:00. Vi får besök av representanter från Djur och Natur som berättar om hästens behov och vad som är viktigt att titta på när man beräknar foderstat för en sund och välpresterande häst.


Anmäl dig via Min Ridskola Länk till annan webbplats. senast tisdag 31 januari.


Antalet platser är begränsat. Pris 50 kronor enklare mat ingår. Betalning sker via swish på plats.

Riders Club

Sponsorer

Besöksadress

Fillanvägen 25
863 37 Sundsvall

Postadress

Fillanvägen 25
863 37 Sundsvall

Kontakta oss

060-53 66 40
ridskolan@sfrk.net