Gå till innehåll
Sundsvalls Fältrittklubb
Sundsvalls Fältrittklubb

Boende för dig och din häst

Vi erbjuder Bed & Box för dig som behöver tillfällig boende och uppstallning över en helg för träning eller tävling eller när du är på resa genom landet. Det går även bra att boka bara box om du bor i lastbil eller har ordnat annat boende.

Vi har 4 rum samt 30 gästboxar för uthyrning. Det är fyra bäddar i varje rum. Rummen är belägna i ridhusets markplan där det finns gemensam dusch- och hygienutrymme. Rummen är utrustade med täcken och kuddar och hyresgästen tar med egna sängkläder och handdukar. I klubbhuset finns tillgång till pentry med kyl, micro och kaffebryggare. Det finns även en del husgeråd.

Gästboxarna är belägna vid ridhusets bortre kortsida. Hyresgästen tar med egna hinkar.

Vid avresa städas rum och hygienutrymmen enligt anvisningar på rummets dörr. Nycklarna lämnas i rummet vid avfärd.

Boka Bed & Box

Kontakta oss för att boka rum och/eller box. Bokningen reserveras när hyresavgiften är betald. Betala hyresavgiften så snart vi bekräftat din bokning. PG 497098-4 eller swish 123 480 4670

Hyresavgift 2023


Pris per påbörjat dygn


Logi stallgården, pris per rum

500 kr

Boxhyra, medlem

230 kr

Boxhyra, ej jmedlem

300 kr

Avbokningsregler

Gästboxar som avbokas, senast 14 dagar innan ankomst, återbetalas. Därefter krävs veterinär-/läkarintyg. Intyget ska vara oss tillhanda senast 14 dagar efter hyresdatumet för att avgiften ska återbetalas. Logi (bädd) återbetalas endast om vi kan hyra ut platsen till någon annan.

En bild

Sponsorer

Besöksadress

Fillanvägen 25
863 37 Sundsvall

Postadress

Fillanvägen 25
863 37 Sundsvall

Kontakta oss

060-53 66 40
ridskolan@sfrk.net