Hoppa till sidans innehåll

Vi söker verksamhetschef

04 MAR 2021 09:22
  • Uppdaterad: 04 MAR 2021 09:22

På Sundsvalls fältrittklubb träffas en mångfald av människor. Vi är alla olika men har en sak som förenar oss – vi känner glädje, gemenskap och mår bra tillsammans med hästarna. Hos oss frodas kamratskap över ålder, kön, yrke, bostadsort och funktionsvariation. Alla är välkomna och uppskattas för dem de är. Vi är en ideell förening med närmare 500 medlemmar, som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet. Vår vision är att Sundsvalls Fältrittklubb skall vara en naturlig samlingsplats för alla med hästintresse. På anläggningen, som har ett centralt läge med goda kommunikationer, finns ett ridhus samt två utomhusbanor och i omgivningarna finns flera ridvägar.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef kommer du att vara en viktig del i föreningens framtida utveckling med stora möjligheter att påverka och forma verksamheten i samarbete med kollegor och styrelse. Verksamhetschefen har det övergripande ansvaret för ekonomi, personal, drift av ridskola och anläggning samt verksamhetsutveckling, marknadsföring och kontakten med olika intressenter. I arbetsuppgifterna ingår även praktiskt arbete som t ex. ridundervisning, vidareutbildning av hästar samt viss stall- och hästskötsel.

Du är en trygg och tydlig ledare som arbetar mot uppsatta mål och fokuserar på resultat. Du leder i enlighet med ridsportens ledstjärnor och har ett öga för sådant som kan göras bättre och har ett naturligt driv att vilja förbättra och effektivisera verksamheten i enlighet med fastställd strategi. Du har lätt för samarbete och att skapa ett förtroendefullt klimat. Du är strukturerad, trygg i att fatta beslut och skicklig på att prioritera och delegera arbetsuppgifter.

Du är insatt i och förespråkar utveckling i enlighet med Svenska Ridsportförbundets strategi Ridsport 2025.

Kvalifikationer

  • Vi lägger stor vikt vid att du har goda ledaregenskaper med ett coachande förhållningssätt.
  • Du gillar att bygga relationer, kan engagera och entusiasmera medarbetare samt medlemmar.
  • Du har erfarenhet av ridskoleverksamhet med tydlig målbild och är resultat- och lösningsorienterad.
  • Utbildning eller dokumenterad erfarenhet inom ridläraryrket (hippolog eller ridlärare med lägst SLR III) är önskvärt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sök tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Arbetstiden är 100% eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan med ett personligt brev och CV med referenser till  This is a mailto link

Då urval och intervjuer kommer ske löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-03-31. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vid frågor om tjänsten kontakta Mia Eriksson Fors på telefonnummer 070-241 19 75 eller eller Linda Björner på telefonnummer 070-266 04 42.

Varmt välkommen med din ansökan.


Epost: Adressen Gömd

SISU samverkan    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 logga_alone_200x72

  

 

Postadress:
Sundsvalls FK - Ridsport
Fillanvägen 25
86337 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060536640
E-post: This is a mailto link

Se all info