Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till vårterminen

01 JAN 2022 21:28
  • Skapad: 01 JAN 2022 21:28

Nu är det dags för ridskolestart - terminen börjar på måndag den 3 januari och pågår fram till och med den 19 juni.

Från och med nu tar vi även nästa steg för att förbättra prestationsmiljön för er elever och möjliggöra fler typer av övningar genom att vi endast har en lektionsgrupp i taget. Detta kommer också öka säkerheten och förbättra arbetsmiljön för våra hästar och instruktörer.

I lektionsplaneringen som finns anslagen i stallet kan du se temat för kommande lektion. Till lektionsplaneringen har vi kopplat en utbildningsplan som säkerställer en god grund i hästkunskap och ridning samtidigt som den ger oss instruktörer samsyn och en röd tråd i undervisningen. I utbildningsplanen kan du se kunskapsmålen för varje gruppnivå.

Prata med din ridlärare om du har några frågor eller funderingar.

Alla ska ha fått sin faktura för sitt medlemskap, det är några av er som inte hunnit få den första fakturan för januari. Den kommer i början av vecka 1 med förfallodatum 10/1. Ni som har fått den första fakturan har förfallodatum 31/12. Har du några frågor kring din faktura kontakta vårt kansli

Vi ser fram emot våren tillsammans med er och våra fina hästar – det kommer arrangeras aktiviteter på helger och lov, hopp- och dressyrtävlingar och vi kanske kommer att få hälsa några nya hästkollegor välkomna. För att hålla er uppdaterade kring vad som händer på föreningen så följ oss gärna på Facebook och Instagram samt håll koll på hemsidan.


E-post: Adressen Gömd

SISU samverkan    

 

 blobid0.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 logga_alone_200x72

  

 

Postadress:
Sundsvalls FK - Ridsport
Fillanvägen 25
86337 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060536640
E-post: This is a mailto link

Se all info