Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen informerar

05 MAJ 2021 14:02
  • Uppdaterad: 05 MAJ 2021 14:02

Hej kära medlemmar,

Här kommer lite information från oss i styrelsen om vad som gjorts och vad som är på gång. 

Som vi nyligen kunnat meddela på vår hemsida och på Facebook så har vi rekryterat Matilda Ellingsson till tjänsten som verksamhetschef efter Gittan.

Gittan kommer att gå ner till 50 procent från den 17 maj till dess att hon slutar den 30 juni. Under denna period kommer hon främst att hålla ridlektioner samt arbeta med att avsluta och överlämna sitt arbete. För att säkra drift och kontinuitet i verksamheten fram tills att Matilda tillträder den 1 augusti går Elin Nilsson in som tf. verksamhetschef på 20 procent, från den 17 maj till och med den 31 juli. Elin har lång erfarenhet av verksamheten och hon kommer också, tillsammans med styrelsen, ha en viktig roll i Matildas introduktion.

Covid -19 verkar tyvärr inte vara på frånmarsch riktigt ännu och vi har fått skärpta rekommendationer att förhålla oss till i regionen. Gruppträning för alla över 20 år ska från och med nu hållas utomhus eller ställas in. Det innebär att ridlektionerna för alla våra vuxengrupper, från nu och tills annat anges, kommer att hållas utomhus. Det är därför viktigt att man klär sig efter väder. För planeringen kring hästarna är det oerhört viktigt att du avbokar din lektion ifall du inte kan komma.

Vår gemensamma städdag som vi brukar ha under våren för att fixa vårfint på anläggningen blir svårare än vanligt att genomföra till följd av covid -19. Just nu undersöker vi om vi kan identifiera specifika områden eller arbetsuppgifter som några få personer kan städa eller utföra vid olika tidpunkter istället för att alla samlas vid ett tillfälle. Kan din ridgrupp kan göra något arbete ute i samband med er ridlektion? Har du något bra förslag eller kan dra ihop några kompisar för att fixa ett område, hör av dig. 

Nu ser vi till att fortsätta ta hand om varandra genom att hålla i, hålla ut och hålla avstånd.

Med hopp om en solig och skön vår,

Styrelsen, SFRK

Kontakta styrelsen på mail


E-post: Adressen Gömd

SISU samverkan    

 

 blobid0.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 logga_alone_200x72

  

 

Postadress:
Sundsvalls FK - Ridsport
Fillanvägen 25
86337 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060536640
E-post: This is a mailto link

Se all info