Hoppa till sidans innehåll

Stort tack för era ovärderliga insatser

28 DEC 2020 17:26
  • Uppdaterad: 28 DEC 2020 17:26

Tack till alla våra engagerade medlemmar och medarbetare som betytt så mycket för vår förening under detta annorlunda och tuffa år. Ni är helt fantastiska.

2020 kan ha varit det år när behovet av vår verksamhet varit större än någonsin, något vi även se  i tillströmningen av ridskoleelever. Ni är många som engagerar er och som på olika sätt bidrar till vår verksamhet, allt från att sälja Bingolotter och rekrytera röster till vår fina placering i Energichansen till att ägna er fritid åt att underhålla anläggningen, sköta stallet och ställa upp och jobba på våra tävlingar. Ni är alla ovärderliga för klubben.

Vår förening fyller en viktig funktion för många människor och är en fristad där vi kan andas ut, återhämta oss, ha roligt och tillhöra en gemenskap. Tack vare era insatser har vi, trots detta tuffa år kunnat erbjuda en meningsfull fritid för medlemmar i alla åldrar som förutom glädje, bidragit till fysiskt och mentalt välmående. Tillsammans med er delar vi glädjen och stoltheten över den skillnad vi får möjlighet att göra för så många.

Nu ser vi med tillförsikt fram emot ett nytt, spännande och mindre dramatiskt år.

Gott nytt år!

Styrelsen


Epost: Adressen Gömd

SISU samverkan    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 logga_alone_200x72

  

 

Postadress:
Sundsvalls FK - Ridsport
Fillanvägen 25
86337 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060536640
E-post: This is a mailto link

Se all info