Hoppa till sidans innehåll

Skriv under för en ny anläggning

16 NOV 2021 21:15
  • Uppdaterad: 16 NOV 2021 21:15

För att kunna möta efterfrågan på ridning och sporten behöver vi en modern, tillgänglighetsanpassad idrottsanläggning där vi på ett säkert sätt kan erbjuda uppsutten och avsutten verksamhet. Stallet behöver vara säkerhetsmässigt byggt enligt gällande standard, för såväl människor som hästar. Utrymmen som samlings- och utbildningslokal, omklädningsrum och möjlighet till dusch är nödvändigheter liksom arbetsmiljömässigt godkända lokaler för våra medarbetare.

Vi har startat en namninsamling

Nu har vi startat en namninsamling med syfte att uppmana Sundsvalls styrande politiker att satsa på en ny anläggning för oss, i Sundsvalls Fältrittklubb. Din röst är viktig. Skriv under här

Alla byggnader på vår anläggning, utom ridhuset, bedöms uttjänta av Sundsvalls Kommun. Sedan mitten av 1990-talet har inga betydande investeringar gjorts i vår anläggning som vi hyr av Sundsvalls Kommun (Drakfastigheter). Kommunen har själv låtit göra ett flertal utredningar där de konstaterat att vår verksamhet behövs och de har även fastslagit att alla fastigheter, utom ridhuset är rödmarkerade, dvs uttjänta.

Varför har inte vår verksamhet prioriterats under alla dessa år trots utredningar som visar att vår verksamhet behövs och att våra byggnader är i så dåligt skick att de bedöms uttjänta?

Låt oss visa Sundsvalls styrande politiker att vi är en stor och viktig förening de inte kan ignorera - skriv på för ett ja till en ny anläggning för Sundsvalls Fältrittklubb.


E-post: Adressen Gömd

SISU samverkan    

 

 blobid0.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 logga_alone_200x72

  

 

Postadress:
Sundsvalls FK - Ridsport
Fillanvägen 25
86337 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060536640
E-post: This is a mailto link

Se all info