Hoppa till sidans innehåll

Nu samlar vi alla goda krafter inom föreningen!

01 APR 2020 16:49
  • Skapad: 01 APR 2020 16:49

Nu samlar vi alla goda krafter

Drygt 500 flickor, pojkar, kvinnor och män i alla åldrar är aktiva i Sundsvalls Fältrittklubb. För oss är stallet en plats där vi upplever glädje, välmående och kamratskap. Nu är vår plats hotad.

Corona-krisen påverkar idrottsrörelsen på många sätt, även oss. I linje med Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer skjuts tävlingar och arrangemang upp och sannolikt är fler åtgärder att vänta. Vi som ridskola, med 28 trogna, älskade fyrbeningar som oavsett väder och kriser behöver husrum, foder och omvårdnad, står med höga fasta kostnader varje dag, året om. För oss finns bara en väg och den går framåt. Därför startar vi SFRK:s Framtidsfond.

I Framtidsfonden sparar vi medel som säkerställer att alla våra medlemmar har en plats att komma till, även i framtiden.

Under våren kommer vi att starta flera olika aktiviteter för att samla in medel till Framtidsfonden. Vi medlemmar kommer att sälja Newbody och Spicy Dream, söka sponsorer och vända oss till alla som vill ge oss en gåva. Tillsammans tar vi oss genom krisen.

Du kan göra skillnad.

Skribent: Birgitta Lindstrand
Epost: This is a mailto link

SISU samverkan    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 logga_alone_200x72

  

 

Postadress:
Sundsvalls FK - Ridsport
Fillanvägen 25
86337 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060536640
E-post: This is a mailto link

Se all info