Hoppa till sidans innehåll

Information från styrelsen 2020-02-27

27 FEB 2020 15:56
  • Uppdaterad: 27 FEB 2020 15:56

Tack för feedback och synpunkter från er medlemmar. Efter vad som framkommit på såväl årsmötet som via inlägg på sociala medier har synpunkter om bristfällig information från tidigare styrelse framkommit. Det är nya styrelsen ambition att möta detta önskemål.

Nya styrelsen invaldes på årsmötet i söndags den 23 februari varpå konstituerande möte avhandlades redan samma kväll. Första regelrätta styrelsemöte är inplanerat till 8 mars. Hemsidan är sedan tidigare beslutat klubbens informationskanal utåt och kommer tills att annat beslutas fortsätta vara.

Det finns en plan avseende tillsättning av ridskolechef som kommer att avhandlas vid den nya styrelsens första styrelsemöte och som därefter kommer att delges er medlemmar.

Det är vi medlemmar tillsammans, ideellt arbetande eldsjälar, hästintresserade, barn, ungdomar, föräldrar och vuxna som utgör föreningen. Nya styrelsen vill än en gång understryka att man välkomnar dialog och framåt har för avsikt att verka för ett bra transparant sammarbete och arbeta för att bygga en väl fungerade ridsportsverksamhet för och tillsammans med sina medlemmar.

 

//Styrelsen

Skribent: Kristina Malmborg
Epost: Adressen Gömd

SISU samverkan    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 logga_alone_200x72

  

 

Postadress:
Sundsvalls FK - Ridsport
Fillanvägen 25
86337 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060536640
E-post: This is a mailto link

Se all info