Hoppa till sidans innehåll

Hej kära medlemmar,

01 APR 2021 15:42
  • Uppdaterad: 01 APR 2021 15:42

Vårt arbetet har fått en rivstart i och med att Gittan sagt upp sin tjänst för nya äventyr. Just nu är vi mitt uppe i ett intensivt rekryteringsarbete med en ambition att ha ny verksamhetschef klar i maj. Det har hög prioritet och vi gör vårt absolut yttersta för att hitta klubbens framtida ledare.

Ett annat högt prioriterat område är våra medarbetare. Grunden för en väl fungerande verksamhet är ett gott samarbete mellan styrelsen och dem som driver vår dagliga verksamhet - klubbens fantastiska medarbetare. Lördag den 20 mars bjöd vi in samtliga medarbetare till en träff där vi i styrelsen presenterade oss och berättade hur vi valt att organisera vårt arbete.

För att få igång arbetet i styrelsen och säkerställa att vi får framdrift inom olika områden har vi fördelat olika ansvarsområden. Lisbet och Malin arbetar med caféverksamheten och har kontakt med ungdomssektionen, Mia är ansvarig gentemot ridskolan och har kontakt med tävlingskommittén och Madelene samt Anna-Lena är ansvariga gentemot anläggningsdelen. Vill du ställa en fråga, lägga en motion eller skicka med någon information till ett styrelsemöte är det vår sekreterare Stefan du kontaktar. Micke har som kassör ansvar för ekonomin. Linda som är ordförande är helt naturligt engagerad i det allra mesta.

Om du vill komma i kontakt med styrelsen men inte vet riktigt vem du ska prata med så går det alldeles utmärkt att använda vår nya mejladress: This is a mailto link

Vi kommer löpande dela information för att du som medlem ska veta vad som är på gång och vilka frågor vi driver. Till nästa info vill vi önska er en riktigt glad påsk! Ta hand om varandra, håll avstånd och håll ut.

Hälsningar,

Styrelsen för SFRK


Epost: Adressen Gömd

SISU samverkan    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 logga_alone_200x72

  

 

Postadress:
Sundsvalls FK - Ridsport
Fillanvägen 25
86337 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060536640
E-post: This is a mailto link

Se all info