Hoppa till sidans innehåll

 

Vi söker Ridlärare/Verksamhetsutvecklare

21 JAN 2022 18:03
Är du vår nya medarbetare? Nu söker vi en ridlärare/verksamhetsutvecklare som ska hjälpa oss att utveckla Sundsvalls Fältrittklubb.
  • Uppdaterad: 21 JAN 2022 18:03

Ridlärare och verksamhetsutvecklare

På Sundsvalls Fältrittklubb träffas en mångfald av människor. Vi är alla olika men har en sak som förenar oss – vi känner glädje, gemenskap och mår bra tillsammans med hästarna. Hos oss är alla välkomna och uppskattas för dem de är. Vi är en ideell förening med närmare 500 medlemmar, som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet. Vår vision är att Sundsvalls Fältrittklubb skall vara en naturlig samlingsplats för alla med hästintresse.

Nu söker vi dig som vill vara med och driva utvecklingen av Sundsvalls Fältrittklubb och bidra i arbetet med att nå våra mål.

Som Ridlärare och verksamhetsutvecklare har du ett inspirerande och självständigt arbete med fokus att driva, underlätta och stödja utvecklingen av vår verksamhet. En viktig del av arbetet är att marknadsföra Sundsvalls Fältrittklubb och skapa möjligheter för fler att ta del av vår verksamhet. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp.

Du är en duktig och engagerad ridlärare och ryttare samt är ett gott föredöme och sätter hästarnas välmående i fokus.

Uppdraget har ett varierande innehåll som ställer höga krav på initiativtagande och att kunna kommunicera och samarbeta med andra människor. Arbetet ställer även krav på flexibilitet och förmåga att arbeta parallellt med varierande arbetsuppgifter.

I tjänsten ingår att:

  • Leda projekt
  • Planera och söka finansiering för verksamheten
  • Driva och utveckla våra sponsorsamarbeten
  • Säkerställa hög beläggning av ridskoleplatser
  • Koordinera medlemsaktiviteter
  • Hålla ridlektioner i alla discipliner för elever i varierade åldrar och på olika nivåer
  • Utbildning av ridskolans hästar och viss stalltjänst

För att trivas hos oss behöver du vara bekväm med att arbeta självständigt med givna uppdrag. Du är bekväm med att hålla i möten och föra en dialog med olika intressenter så som ridskoleelever, vårdnadshavare, privathästägare samt hålla i kontakter med samarbetspartners, myndigheter och förbund.

Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och är tydlig i din kommunikation. Som person är prestigelös och har förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du är noggrann, lyhörd, strukturerad och pedagogisk. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du behöver ha dokumenterad tidigare erfarenhet av ledarskapsuppdrag samt av administrativa arbetsuppgifter. Dokumenterad erfarenhet av ridlärartjänst för barn, ungdomar och vuxna är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Mer information och ansökan

Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till verksamhetschef Matilda Ellingsson, This is a mailto link, 076-110 43 35

Tjänsten är en visstidsanställning på 1 år, på heltid, med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

I den här rekryteringen använder vi oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan inklusive CV och personligt brev redan idag, dock senast den 4 februari 2022. Skicka din ansökan till This is a mailto link

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Skribent: Matilda Ellingsson
E-post: Adressen Gömd

SISU samverkan    

 

blobid0.png

 

 

 

  

 

 

  

  

 

  


  logga_alone_200x72

  

 

Postadress:
Sundsvalls FK - Ridsport
Fillanvägen 25
86337 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060536640
E-post: This is a mailto link

Se all info