Hoppa till sidans innehåll

Vi söker representanter till Tävlingskommittén

23 JAN 2022 13:41
  • Uppdaterad: 23 JAN 2022 13:41

Varje år arrangerar Tävlingskommittén (T-kom) tävlingar i dressyr och hoppning, från lätt till svår klass. Arbetet innefattar att övergripande rodda kring tävlingen med funktionärer, sponsorer och driftigt lösa bitar snabbt under tävlingshelgen. Utöver det bidrar vi till träningsverksamhet på klubben samt samarbetar med ridskolan och styrelsen vid andra av föreningens evenemang. 

I T-kom sitter idag en liten grupp av gamla erfarna tävlingsledare som vill lära upp nya att ta över. Vi ger alla tips och all kunskap vi kan under 2022! Vi har även en väl organiserad och uppdaterad Onedrive.

Vi söker dig som är intresserad av att bedriva och utveckla tävling eller dig som vill bedriva och utveckla träning. Är du inte den som vi beskriver ovan men har styrkan i att organisera rent administrativt såsom; veckovis ha koll på Tkommailen, anteckna vid möten, lära sig hemsidan för att publicera där samt intresse av att lära dig administrationen kring tävling, sök dig till oss! 

Vi bjuder in till skratt, härliga middagar, långa men roliga tävlingshelger samt finns som kunskapsbank som vi gärna delar med oss av. 

Möte cirka var 4:e vecka, men vi jobbar som mest intensivt när vi har tävlingshelger eller bidrar i andra typer av evenemang. 

Kontaktperson: Matilda Lindstrand 0738284670 eller skriv på Facebook.


E-post: Adressen Gömd

SISU samverkan    

 

blobid0.png

 

 

 

  

 

 

  

  

 

  


  logga_alone_200x72

  

 

Postadress:
Sundsvalls FK - Ridsport
Fillanvägen 25
86337 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060536640
E-post: This is a mailto link

Se all info