Hoppa till sidans innehåll

Styrelse info nr.1 Hösten

23 AUG 2016 07:28
  • Skapad: 23 AUG 2016 07:28

Nu har styrelsen träffats för första gången efter sommaren. Vi började med att konstatera att ekonomin glädjande nog är fortsatt stabil vilket känns fantastiskt skönt. I övrigt så är fortfarande ridtältet den stora frågan för oss att behandla. I dagsläget inväntar vi bland annat besked från idrottslyftet gällande eventuella bidrag, tyvärr kommer inget att betalas ut under 2016 utan detta kommer som tidigast ske i början av 2017 tyvärr. Vi har heller inte fått något definitivt från kommunen vad gäller borgen för ett lån, något som banken har ställt upp som krav för att bevilja vår låneansökan. Då vi känner att tiden springer iväg ser vi på alla tänkbara lösningar för att komma igång med bygget. Ytterligare info om detta kommer att ges skriftligt via Facebook och hemsidan under den närmsta tiden.

 

Vi har också beslutat att starta upp två projektgrupper, en i syfte att samordna de ideella insatserna på klubben och en i syfte att samordna de försäljningsaktiviteter som klubben årligen genomför. För att vi ska få en så bra anläggning måste vi hjälpas åt! Finns det intresse att hjälpa till i någon av projektgrupperna är ni varmt välkomna att höra av er till This is a mailto link.

Även ungdomssektionen jobbar på och gör ett fantastiskt arbete med att hitta på aktiviteter för klubbens barn och ungdomar. Bland annat planeras det för aktiviteter utanför ridningen under hösten.

 

Vi ses på jubileumsfesten!

 

 

/Malin

Skribent: Gun Söderberg
E-post: This is a mailto link

SISU samverkan    

 

blobid0.png

 

 

 

  

 

 

  

  

 

  


  logga_alone_200x72

  

 

Postadress:
Sundsvalls FK - Ridsport
Fillanvägen 25
86337 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060536640
E-post: This is a mailto link

Se all info