Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen informerar april

10 APR 2019 08:49
Info från styrelsens möte den 7 april
  • Skapad: 10 APR 2019 08:49

Styrelsen informerar från styrelsemötet 190407

Tävlingssektionen informerade att nu har de börjat använda administrationsprogrammet Doodle för att administrerar funktionärsanmälningar till de funktioner/uppgifter som är på tävlingarna. Vi hoppas att alla medlemmar har nåtts av information om Doodle och ser gärna att ni anmäler er som funktionärer till tävlingarna. Tävlingssektionen upplever att de redan nu har nått ut till fler medlemmar. Tyvärr har Tävlingssektionen inte fått till några träningsdatum med Kerstin Ahlgren men planerar istället att boka in helgträningar för Marita Lund och Maria Ia Eriksson. Hinderstöden har varit i behov av renovering och nu har tävlingssektionen påbörjat detta arbete. 19 hinderstöd är ommålade och renoverade. Nu är det bara ca 30 hinderstöd kvar. Bra jobbat.

SFRK har dragit igång en cafégrupp för att planera caféverksamheten inför tävlingar och andra större arrangemang. Vi är glada att 6 medlemmar har anmält sitt intresse att vara med men vi i styrelsen hoppas på att det kan bli många fler. Den 16 april kl 18 planeras ett informationsmöte om detta och alla som är intresserade är välkomna att vara med. Har ni specifika frågor kontakta ledamoten Stefan Längeby på This is a mailto link.

Två nya hästar har kommit till ridskolan. Oregon (skimmel) Galileo (brun). De står i karantän för tillfället men man får gärna gå till baksidan av ridhuset och titta på dem. Dock inte röra. Vi hoppas att de ska trivas hos oss. Aloxxi och Vera har tyvärr galopperat vidare till Trapalanda.

Förhoppningsvis kommer det arrangeras en ridledarkurs på Färsta v25 och 26. 8 deltagare från regionen kommer att utbildas till redledare i SvRF regi.

Tyvärr är Sussie Wrang sjukskriven tre veckor till. Vi hoppas att hon snart blir frisk för att jobba igen. Hon ersätts av erfarna timvikarier i stallet, vilket vi är mycket glada för att ha.

Städdag är inplanerad till den 4e maj kl 10-14 på Färsta. Ta på Er arbetskläderna och kom med krattor, sekatörer, lövblåsar och andra trädgårdsredskap för att göra Färsta extra fint till ridskolan och tävlingssäsongen för klubben. Information kommer att komma ut på hemsidan och på anläggningen.

Vi är mycket glada över att sponsring av våra ridskolehästar har blivit så lyckad. Vi söker självklart fler sponsorer till våra hästar men också sponsorer av tävlingar och vår hinderpark. Känner du att du kan bidra läs gärna mer på https://www.sfrk.net/Sponsor/ eller kontakta Johan Ording 072-727 29 02, This is a mailto link.

Vill du läsa protokollen från styrelsemötet. Gå då in på https://www.sfrk.net/OmSFRK/Protokoll/

 

Vid pennan för styrelsen,

Kristina Malmborg 

Skribent: Gun Söderberg
E-post: This is a mailto link

SISU samverkan    

 

blobid0.png

 

 

 

  

 

 

  

  

 

  


  logga_alone_200x72

  

 

Postadress:
Sundsvalls FK - Ridsport
Fillanvägen 25
86337 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060536640
E-post: This is a mailto link

Se all info