Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen informerar 3

07 APR 2016 22:42
  • Skapad: 07 APR 2016 22:42

Ikväll har styrelsen haft sitt tredje möte. Det var ett möte där tyngdpunkten lades på att träffa personalen och de tre sektionerna. Tanken med träffen var att presentera oss för varandra, att lära känna varandra, samt lyssna in vilka förväntningar som finns och hur personalen och sektionerna vill samarbeta. Det blev bra och givande diskussioner och vi i styrelsen tog med oss flera saker som vi ska bearbeta vid vårt kommande möte den 12/4 och sedan å...terkoppla till personalen och sektionerna.

Vi har också stämt av om vi fått in några synpunkter eller tankar rörande den fråga vi tidigare lade ut här på Facebook om vad ni medlemmar anser att vi styrelsen ska fokusera på under året. Vi har ännu inte fått några synpunkter. Under nästa möte den 12/4 kommer vi fortsätta att planera året. Har ni synpunkter ni vill skicka med oss, tveka då inte att höra av er.

Vi behandlade också ekonomin. Vi konstaterade att det ser positivt ut. För mer exakt resultatangivelse, hänvisar vi till våra protokoll.

Avslutningsvis behandlade vi frågan om det nya ridhuset/ridtältet. Vi fick en uppdatering av läget från den arbetsgrupp som arbetat med frågan. Under vårt nästa möte den 12/4 ska vi besluta om den styrande inriktningen för det nya ridhuset/ridtältet samt bestämma hur vi ska erbjuda er medlemmar möjlighet att komma med synpunkter innan vi trycker på startknappen för genomförandet.

Vi kommer under nästa möte även att arbeta med mål, vision och utveckling av föreningen på längre sikt. Vi försöker alltså att arbeta dels med strategiska frågor på längre sikt, men även hantera frågor som är viktiga just nu.

På återhörande!

/Styrelsen

Skribent: Birgitta Lindstrand
E-post: This is a mailto link

SISU samverkan    

 

blobid0.png

 

 

 

  

 

 

  

  

 

  


  logga_alone_200x72

  

 

Postadress:
Sundsvalls FK - Ridsport
Fillanvägen 25
86337 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060536640
E-post: This is a mailto link

Se all info