Hoppa till sidans innehåll

Matilda Ellingsson - blir ny verksamhetschef på Sundsvalls Fältrittklubb

26 APR 2021 17:00
  • Uppdaterad: 26 APR 2021 17:00

Det är med glädje och stolthet vi välkomnar Matilda Ellingsson in i gemenskapen som ny verksamhetschef för Sundsvalls Fältrittklubb. Med stor kunskap och erfarenhet av  ridskoleverksamhet och ridsport är vi övertygade om att Matilda kommer att vara en positiv, kompetent och samlande kraft för att ta SFRK in i framtiden.

Matilda har en bakgrund som matchar väl mot den kravprofil vi satte upp inför rekryteringen. Hon är engagerad och driven och har de egenskaper vi bedömer krävs för att tillsammans med medarbetare, medlemmar och styrelse förvalta och vidareutveckla vår förening framåt.

Matilda är utbildad Hippolog och ridlärare level 2 vid Sveriges Lantbruksuniversitet och var under studietiden ordförande i Hippologernas Akademiska studentkår. Hon har ett brett kontaktnät inom svensk ridsport och har erfarenhet från flera föreningar. Närmast kommer Matilda från en tjänst som ridlärare på Sundsvalls Ridklubb.

- Jag är glad och hedrad över förtroendet tjänsten innebär. Att jag själv är uppvuxen på ridskola där jag varit aktiv inom både ungdoms- och tävlingssektion har varit en stor del i att forma mig som person, och lärt mig vilken fin gemenskap det kan innebära. Det är med stolthet och  glädje jag ser fram emot att börja, och tillsammans med medlemmar, medarbetare och styrelse leda klubben i framtiden, säger Matilda Ellingsson.

Matilda tillträder rollen som verksamhetschef 1 augusti 2021.

Vi hälsar Matilda varmt välkommen in i vår gemenskap.

Styrelsen för Sundsvalls Fältrittklubb

Skribent: Linda Björner
E-post: Adressen Gömd

SISU samverkan    

 

blobid0.png

 

 

 

  

 

 

  

  

 

  


  logga_alone_200x72

  

 

Postadress:
Sundsvalls FK - Ridsport
Fillanvägen 25
86337 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060536640
E-post: This is a mailto link

Se all info