Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev

13 AUG 2021 08:51
  • Skapad: 13 AUG 2021 08:51

Välkomna tillbaka till ridskolan!

 

Nu är det äntligen dags igen – lektionsverksamheten börjar torsdag den 12/8 och det är lätt att finna inspiration efter en fantastisk helg med olympiskt guld i laghoppning. Vi är alla en del i denna framgång – svensk ridsport!

Om ni inte fått någon information om förändringar så behåller ni samma tid och grupp som under vårterminen. Har du några frågor så tveka inte att kontakta kansliet eller någon av ridlärarna.

 I stallet har det skett några förändringar. Där vi köpt en ny D-ponny, Billy 5 år, han kommer att börja skolas in varsamt i verksamheten under hösten. Sent i våras kom även storhästen Teddy, 10 år cirka 163 cm, som också kommer att börja arbeta. 

Bland de stora hästarna så kommer tyvärr GP och Mizan inte att arbeta kvar på grund av skador. Roga fick en lättare skada och har under sommaren sålts. Vi arbetar aktivt med att värva nya kollegor och ser fram emot att få lära känna nya hästar i höst.

Med tanke på att hästläget är under viss förändring kommer vi inte längre att erbjuda igenridning vid avbokning. Längre fram kommer vi presentera ett nytt system för detta.

Ni kommer att få ta del av en ny terminsplanering där ni kan utläsa vilka veckor det är dressyr (D), markarbete (M), hoppning (H) eller teori (T). Hopp- och dressyrgångerna har en siffra bakom som längst ner i dokumentet hänvisar till ett lektionsämne. Vi hoppas att detta ska bli ett sätt för er att förbereda er, läsa på ämnet innan, och få en tydlig tråd i undervisningen. 

Vi kommer under hösten att öka användandet av minridskola.se. Ni ska alla kunna logga in där via webbsidan minridskola.se där ni väljer Sundsvalls Fältrittklubb och loggar in med elevens personnummer, använd de fyra sista siffrorna som lösenord första gången ni loggar in.

Via inloggningen kan man se sina lektioner, anmäla till kursen samt se sina fakturor. Den första delbetalningen av abonnemanget har förfallit och det är många som har missat den, var vänlig och kontrollera detta snarast. Om ni har frågor om detta kontakta kansliet.

 Åter igen – varmt välkomna tillbaka till stallet, hästarna och gemenskapen. Ridlärarna är taggade och inspirerade av OS-framgångarna. Tänk om framtidens medaljörer sätter foten i stigbygeln hos oss i höst.

Hälsningar Matilda Ellingsson med personal.

 

Skribent: Matilda Ellingsson
E-post: Adressen Gömd

SISU samverkan    

 

blobid0.png

 

 

 

  

 

 

  

  

 

  


  logga_alone_200x72

  

 

Postadress:
Sundsvalls FK - Ridsport
Fillanvägen 25
86337 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060536640
E-post: This is a mailto link

Se all info