Hoppa till sidans innehåll

Info med anledning av Coronaviruset

13 MAR 2020 08:45
  • Uppdaterad: 13 MAR 2020 08:45

Hej,

Vi har fått frågor om ridskolan med anledning av coronaviruset och vill gå ut med information. Vi följer och agerar enligt Folkhälsomyndighetens nuvarande rekommendationer. Regeringen beslutade den 11 mars 2020 att stoppa alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 personer. Utifrån det pågår verksamheten som vanligt. 

Såklart uppmanar vi samtliga att ta sitt ansvar och stanna hemma om du är sjuk, även förkyld, detta för att minska risken för smittspridning överlag i samhället.

Ta alla rekommendationer på allvar, det är till för vår egen säkerhet samt för de personer som har nedsatt immunförsvar eller är äldre.

Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten före och efter måltid, vid toalettbesök etc. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.

Vi ber samtliga att hålla sig uppdaterade på Folkhälsomyndighetens hemsida. Ni får såklart kontakta våran ridskolechef vid eventuella frågor Skulle nya restriktioner komma som innebär förändringar i verksamheten meddelar vi det via E-post, hemsida och i sociala medier.

Vänlig hälsning SFRK!

På uppdrag av styrelsen, Birgitta Lindstrand

Läs mer här:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/

https://www.ridsport.se/Aktuellt/Egnanyheter/2020/03/smittinfo-foljmyndigheternasuppmaningar

Skribent: Birgitta Lindstrand
E-post: This is a mailto link

SISU samverkan    

 

blobid0.png

 

 

 

  

 

 

  

  

 

  


  logga_alone_200x72

  

 

Postadress:
Sundsvalls FK - Ridsport
Fillanvägen 25
86337 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060536640
E-post: This is a mailto link

Se all info