Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen informerar mars 2019


Styrelsen informerar från styrelsemöte 2019-03-10

Första ordinarie styrelsemötet efter årsmötet. En ny ledamot Stefan Längeby och två nya suppleanter, Tove Högman Ording och Lisbeth Sander har valts in. Välkomna. Sedan har tidigare suppleanten Madelene Jonsson blivit ordinarie Ledamot. Bra med lite nya tankar inför det nya året. Vi har också tackat av Johan Ording, Henrik Johansson och Johanna Grundberg har avsagt sig uppdraget som ledamöter i styrelsen för nu.

Mycket händer inom föreningen. Den 16 mars kommer Telia genomföra Telia SM för sin personal i Sverige. Det blir ett heldagsarrangemang med lunch och middag samt både dressyr och hopptävling. Roligt att Telia valde att hålla detta hos oss på Färsta. Vi önskar nu hjälp och stöd med matlagning, dukning och enklare funktionärsuppgifter på banan. Vill ni hjälpa till så kontakta This is a mailto link

 

Bland hästarna på ridskolan så har Hilding, Bill och Kråkan har tyvärr lämnat ridskolan. De var inte ämnade för att vara ridskolehästar. Vi är glada över att Queen, Enzo och Stjärna har kommit istället från Umeå. Enzo har visat sig vara lite skygg och kommer inte vara kvar men Queen och Stjärna hoppas ska trivas hos oss.

 

Ridskolechefen Birgitta Lindstrand är ledig 11-14/3 och hennes lektioner kommer att ersättas av bland annat Maria Fors, Jeanette Söderlind och de övriga ridlärarna. Sussie Wrang tyvärr sjukskriven en tid och ridskolan har bland annat tagit in Amanda Landell och Tove Högman Ording som vikarie. 

 

Ungdomssektionen informerade att de planerar en övernattning för medlemmarna den 27-28 april. De planerar också att fortsätta med aktiviteten käpphästhoppning och käpphästdressyr som varit mycket uppskattad  i vår. Mer information om detta kommer gå ut på hemsidan.

 

Tävlingssektionen informerade om att de haft tävlingsmöte v 9. Tävlingarna på SFRK är planerade till 7/5, 8/5, 17-19/5, 28-30/6, 17-18/8, 5-6/10 och 12-13/10. Vi hoppas på att många ekipage anmäler sig och att tävlingarna blir framgångsrika. För att vi som klubb ska kunna genomföra tävlingarna på ett bra sätt krävs stort engagemang av alla medlemmar. Vanligen kallas det att man är funktionär på en tävling. Information hur ni kan hjälpa till på tävling kommer att gå ut på hemsidan och per mejl. Det krävs ingen vana av att vara i stall eller kunskap om hästar. Alla kan hjälpa till med något, så ta chansen att anmäla Er som funktionär när förfrågningarna kommer per mail. Tävlingssektionen kommer också att använda sig av hemsidan/appen Doodle för att administrera alla funktionärsuppgifter. 

 

Supporterssektionen har lagts ned som sektion då det har varit mycket svårt att få ledamöter till sektionen. Istället har medlemmarna och föreningen valt att skapa en cafégrupp. Denna grupp ska med stöd och hjälp av tävlingssektionen vara behjälplig med att driva caféet på SFRKs tävlingar och arrangemang. Som deltagare i cafégruppen innebär det INTE att man måste arbeta varje tävlingshelg. Att hitta funktionärer till caféet kommer att ligga tillsammans med tävlingssektionens funktionärsarbete att tillsätta. Som Caféegrupp planerar ni vad som ska serveras på tävlingarna/arrangemangen och hur det ska planeras. Det kommer vara en rolig uppgift där du som medlem kan påverka mycket av SFRKs atmosfär. Ni kommer ha stora möjligheter att påverka hur ni önskar ha det. Vill du vara med i detta arbete så kontakta This is a mailto link.

 

SFRK har en alldeles egen Sponsorgrupp. De arbetar med att ta fram och sälja in Sponsorpaket till mindre och större företag. Detta arbete ger en stor mervärde för SFRK och för företagen att synas. Vi hoppas på att få in fler sponsorer! Känner du att du kan bidra läs gärna mer på https://www.sfrk.net/Sponsor/ eller kontakta Johan Ording 072-727 29 02     This is a mailto link.

 

Vill du läsa protokollen från styrelsemötet. Gå då in på https://www.sfrk.net/OmSFRK/Protokoll/

 

Vid pennan för styrelsen,

Kristina Malmborg 

Uppdaterad: 09 JUN 2014 14:02 Skribent: Gun Söderberg
E-post: This is a mailto link

SISU samverkan    

 

blobid0.png

 

 

 

  

 

 

  

  

 

  


  logga_alone_200x72

  

 

Postadress:
Sundsvalls FK - Ridsport
Fillanvägen 25
86337 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060536640
E-post: This is a mailto link

Se all info