Hoppa till sidans innehåll

Styrelsens arbete under 2014


Styrelsen tackar för alla värdefulla synpunkter angående klubbens framtid!

Föreningens styrelse har tillsammans med supporter-, tävlings- och ungdomssektionen inlett ett arbete för att staka ut föreningens vision och målbild för framtiden. En viktig del i detta arbete har varit att inhämta synpunkter från alla medlemmar. Detta genomfördes för en tid sedan genom att alla erbjöds möjlighet att under en period anteckna sina tankar och synpunkter på en plansch i ridhuset. Styrelsen har nu sammanställt alla synpunkter som kom fram och hela listan framgår av länken nedan.

 

Den 3/6 genomförde styrelsen tillsammans med supporter- och tävlingssektionen en planeringsaktivitet där listan med medlemssynpunkter utgjorde ett av planeringsunderlagen. Planeringen fokuserade främst på följande frågor:

-          Vision och målbild dvs vad vill vi uppnå med vår förening och i vilken riktning vill vi gå? Detta för att skapa tydlighet och på så vis samla föreningens kraft i en gemensam riktning

-          Vilken strategi ska vi ha för att nå visionen och målbilden dvs vilka delområden är viktiga att fokusera på?

-          Vilka aktiviteter kan genomföras på kort respektive lång sikt?

 

Styrelsen kommer under hösten att fortsätta arbetet genom att säkerställa genomförande av kortsiktiga frågor av enklare karaktär samt för frågor av mer långsiktig karaktär, prioritera och planera  för genomförandet. En viktig fråga vid prioritering och planering är vilka resurser (finansiella och personella) som kan frigöras. Andra viktiga frågor inför ett genomförande, är att se över föreningens organisation, roller och ansvarsområden i syfte att säkerställa ett effektivt genomförande.  

 

Styrelsen kommer att återkomma med mer information om detta så håll utkik här på hemsidan. Och kom ihåg, det är för er föreningen finns så det är aldrig för sent att lämna synpunkter om hur ni vill att föreningen ska utvecklas.

 

mvh Styrelsen för SFRK

Uppdaterad: 09 JUN 2014 14:02 Skribent: Gun Söderberg
Epost: This is a mailto link

SISU samverkan

 

logga_alone_200x72

 

 

  

 

Postadress:
Sundsvalls FK - Ridsport
Fillanvägen 25
86337 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060-536640
E-post: This is a mailto link

Se all info